Workshops

Je kunt bij mij ook terecht voor workshops over fondsenwerving. In een korte tijd behandelen we een concreet onderwerp, 1-op-1 of in groepsverband. De aanpak is altijd op maat.

Door bijvoorbeeld dierenasiel ’t Julialaantje in Rijswijk werd ik gevraagd om een workshop fondsenwervende content te organiseren. Met een groep enthousiaste medewerkers zijn we een middag aan de slag gegaan, zodat ze na de workshop ook gelijk zelf aan de slag konden gaan.

Tamara Kranenburg, dierenasiel ’t Julialaantje:
Na een grondige renovatie van ons dierenasiel ‘t Julialaantje waren onze fondsenwervende activiteiten ook toe aan een boost. Hiertoe hebben wij Joyce benaderd voor een workshop over hoe wij mensen het beste kunnen bereiken en succesvolle acties voor ons asiel kunnen opzetten.

Bij de start van de workshop bleek al snel dat Joyce een energieke, sprankelende persoonlijkheid is met veel kennis en enthousiasme voor haar vak. Dit enthousiasme weet zij goed over te brengen, wat maakt dat er een prettige open sfeer ontstaat, waarbij je de vrijheid voelt tot het stellen van vragen en er sprake is van veel interactie. Middels campagne materiaal uit de praktijk maakt zij inzichtelijk hoe je mensen in beweging kunt krijgen jouw doel te steunen. Dit koppelt zij aan een helder theoretisch kader waar een campagne aan moet voldoen. Joyce toont grote betrokkenheid. Zij had zich verdiept in onze stichting en hetgeen wij tot heden aan fondsenwervende activiteiten hadden ingezet. Hierbij gaf zij praktische feedback, waar wij zeker wat mee kunnen! Daarnaast heeft zij ons geholpen met het herdefiniëren van onze doelgroep en het uitdenken van strategieën om deze te bereiken. Binnen de workshop hebben we tevens een praktijkoefening gedaan omtrent het zelf schrijven van een wervende tekst, waardoor je dus direct kunt oefenen met de opgedane kennis.

Kortom, een zeer leerzame en gezellige middag!

www.asieljulialaantje.nl