World Animal Protection

Samen met supporters en donateurs beschermt World Animal Protection dieren, wereldwijd. Ze levert directe (nood)hulp, geeft voorlichting en lobbyt voor betere wetten en regels. World Animal Protection werkt aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat.

Ruim 5 jaar heb ik gewerkt als senior fondsenwerver/marketeer particuliere markt bij deze internationale dierenclub. Ik was verantwoordelijk voor verschillende fondsenwervende (behoud)programma’s en kanalen, gericht op particuliere gevers, leads, middle en major donors en erflaters.

Bijzonder project:
Een van de bijzondere projecten voor mij was het maken van een inflight video voor TUI Care Foundation van het olifant-chili project. Samen met een cameraman, communicatiespecialist en twee projectmanagers hebben we het project gefilmd en mensen geïnterviewd. Het doel van deze film is TUI klanten tijdens hun vlucht te inspireren over (de noodzaak van) dierenwelzijn en natuurbehoud en activeren tot een donatie.

Nieuwsgierig? Bekijk hiernaast het resultaat!

Hilje Wolfson, hoofd fondsenwerving:
“Joyce was senior marketeer behoud en ontwikkeling voor de particuliere markt bij World Animal Protection. Ik heb haar leren kennen als een betrokken, deskundige en leergierige medewerkster. Ze is kritisch en nauwgezet en is sterk in plannen en organiseren van haar werk. Ze heeft op basis van grondige analyse belangrijke verbeteringen aangebracht in de verschillende behoudsprogramma’s. Ze denkt creatief mee met haar collega’s en heeft op basis van haar kennis en ervaring een goede neus voor wat fondsenwervend goed werkt. Joyce is sociaal, collegiaal en sterk in het onderhouden van relaties. Haar warme persoonlijkheid en grote gevoel voor humor spelen maken haar tot een aanwinst van elk fondsenwervend team!”

Jacqueline Brens, interim hoofd fondsenwerving:
“She gets things done! Joyce is hard werkend, eerlijk, geeft haar grenzen aan, is resultaat gericht en bovenal een fijn mens en een fijne collega!”

Jeroen Beelen, senior online marketeer:
“Joyce is een super collega om mee samen te werken. Ze is gezellig, geïnteresseerd en ze neemt haar werk heel serieus. Ze is resultaatgericht, heeft overzicht in haar werk en activiteiten, kijkt verder dan haar eigen werkgebied, werkt secuur en kijkt vooruit. Hierdoor is het heel fijn om met haar samen te werken, ook omdat je weet dat ze zich aan de afspraken houdt.
Joyce heeft een brede fondsenwervende ervaring, die haar multi-inzetbaar maken. En ze kan meer dan ze zelf denkt, hier is ze soms wat te bescheiden in.

www.worldanimalprotection.nl

Inflight video TUI Care Foundation en World Animal Protection